Ioana Cuzino

Ce se întamplă dacă îți introduci usturoi în vagin? Cât de mult te poate ajuta…

Multe femei iau medicamente pentru a trata problemele medicale pe care le au, dar trebuie să ştiţi că există şi câteva remedii naturiste foarte eficiente.

Mulţi doctori recomandă tratamentele naturiste pentru a trata micozele vaginale, iar noi îţi vom propune unul care pare ciudat la prima vedere. Dacă îţi introduci un căţel de usturoi în vagin vei avea parte de multe beneficii.

Înainte să-l introduci în vagin, curăţă căţelul de usturoi şi înveleşte-l în tifon. Bagă usturoiul în vagin şi lasă afară o codiţă de la un capăt, ca să poată fi scos afară după 3 – 5 ore şi înlocuit cu altul. Repetă procedeul de câteva ori pe zi, timp de 3 – 5 zile. Nu lăsa niciodată căţelul de usturoi în vagin mai mult de 5 ore, deoarece poţi face o infecţie serioasă.

Nu cresta usturoiul atunci când îl cureţi. Substanţele uleioase care ies din usturoiul tăiat pot afecta mucoasa vaginală şi pot provoca senzaţii de arsură.

Te-ar putea interesa si: Singurul loc de pe planeta unde viata ar continua si dupa un atac nuclear se afla in Romania. De ce este accesul interzis

In ciuda imaginii negative pe care tara noastra o are dincolo de hotare, Romania este un loc plin de surprize, de fenomene unice si de forme de relief nemaiintalnite in lume. Tot in spatiul carpato-danubiano-pontic, se regaseste si singurul loc din lume in care viata ar putea continua in urma unui atac nuclear.

Niciun buncar antiatomic exclusivist din lume, cunoscut sau ascuns de catre serviciile secrete internationale, nu garanteaza supravietuirea in cazul unui atac nuclear de proportii.

Insa, un astfel de loc exista. Si exista chiar in Romania! Spatiul a uimit intreaga lume cu ecosistemul sau perfect inchis, ce poate sustine viata, fara a avea nevoie de ceva din exterior, de unde si concluzia fascinanta a speologilor care au demarat studii aici.

Ati auzit pana acum de Pestera Movile? Potrivit ghiduri-turistice.info, se pare ca aceasta grota situata langa Mangalia este singurul loc in care viata ar putea continua in urma unui atac nuclear.

Pestera Movile a fost descoperita in anul 1986, in apropiere de Mangalia, in urma unor cercetari pentru construirea unei centrale electrice in zona. Atunci nu i s-a dat o importanta deosebita, parand doar o simpla grota din put, cu o galerie de 200 m.

In 1990, s-au reluat cercetarile, iar descoperirile care au urmat au uimit intreaga lume. In capatul pesterii, s-a gasit un lac cu apa termala sulfuroasa, a carei explorare a adus la suprafata numeroase forme de viata specifice pesterii.

Viata se sustine singura in Pestera Movile, fara a avea nevoie de prezenta oxigenului sau a altor factori externi. Sistemul functioneaza pe baza chimiosintezei, fiind separat de mediul exterior de milioane de ani, dupa cum au dezvaluit studiile recente. Astfel, atmosfera este aproape lipsita de oxigen, dar bogata in metan si dioxid de carbon, si cu toate acestea viata exista, marturie fiind cele 35 specii complet noi de insecte ce locuiesc in pestera.

Potrivit studiilor realizate inclusiv de cei de la NASA, viata in Pestera Movile se desfasoara complet independent fata de exterior, vietuitoarele de aici neavand nevoie de oxigen, lumina, caldura si asa mai departe. Ulterior, aceasta a fost declarata rezervatie speologica, iar intrarea a fost inchisa, pentru a nu fi afectat ecosistemul interior de mediul extern. Singurii care au acces sunt cercetatorii.

Comentarii