Ioana Cuzino

9 motive pentru care trebuie să iubești și să apreciezi un Rac. De ce este cea mai de încredere zodie

Iată 9 argumente sincere, care te vor motiva să iubești zodia Rac:

1. Loialitatea

Racii se dedică în totalitate unei persoane sau unei idei. Această trăsătură scoate în evidență latura pozitivă a individului Rac. El nu suportă trădarea, de aceea fii precaut să nu îl dezamăgești, pentru că el nu te va ierta.

2. Punctualitatea

Racul are un simț al timpului bine dezvoltat și ține neapărat să folosească fiecare secundă în mod util. El crede că a veni la timp înseamnă a manifesta respect față de cealaltă persoană. El spune: „Dacă ai venit cu 10 minute înainte, înseamnă că ai venit la timp, iar dacă ai sosit la ora programată, deja ai întârziat”

3. Sârguința

Zodia Rac este obsedată de muncă. Racul își poate sacrifica somnul în favoarea unui proiect. Dacă o persoană va avea nevoie de ajutor, racul va fi receptiv față de nevoile celuilalt.

4. Logica

În luarea unei decizii importante, racii întotdeauna se vor folosi de logică și rațiune. Ei sunt calmi chiar și în situațiile tensionate, deoarece sunt rezistenți față de emoțiile negative.

Racii își planifică și își organizează fiecare mișcare. Totul trebuie să urmeze niște pași clar stabiliți.

5. Bunătatea

Bunătatea este o rază de soare care luminează orice încăpere în care intră un Rac. Această zodie are o atitudine pozitivă față de viață și niciodată nu acționează cu intenții rele. În societatea contemporană, racii sunt unicii care păstrează o binevoință naivă.

6. Chibzuința în cheltuirea banilor

Racul adoră tehnologiile stilate și în vogă. El simte că anume aceste lucruri îi facilitează viața. Însă înainte de a achiziționa ceva, el va analiza toate punctele pro și contra acelei cumpărături.

7. Sinceritatea

Racul este extrem de sincer, însă niciodată nu îți va destăinui un adevăr ca să te rănească. El te va aborda tacticos, ca să nu ai o reacție violentă asupra celor aflate.

8. Răbdarea

Racul își poate petrece foarte mult timp pentru rezolvarea unei sarcini, fără a se irita din cauza acestui fapt. De asemenea, el este foarte răbdător într-o conversație. Te va asculta și niciodată nu te va întrerupe.

9. Familia

Racii sunt niște familiști înăscuți. Ei sunt membri de familie de încredere, care vor acorda sprijin necondiționat. Ei vor neglija propriile necesități și ambiții de dragul persoanelor dragi.

Uite si 10 motive sa eviti zodia Rac

A venit rândul Racilor să fie luați la bani mărunți. Hai să vedem care sunt cele mai greu de suportat defecte ale nativilor acestei zodii.

Le place să se văicărească, poate și din cauza faptului că sunt ușor de enervat și rănit. Au o sensibilitate deloc constructivă, lucru care ajunge să facă rău atât lor cât și celor din jurul lor.
Sunt fixiști și obsesivi. De îndată ce a pus Racul ochiul pe ceva, cu greu îl mai desprinzi de acel lucru. Și asta este valabil și când vine vorba de relații – domeniu în care pot deveni obositori prin gelozia lor exacerbată.

Sunt nesiguri pe ei, neputincioși și pesimiști. Caută confirmare constantă de la cei din jur, prezența lor devenind una extrem de obositoare pentru apropiați.

Sunt schimbători, imprevizibili, inconstanți. Trec dintr-o stare ăn alta cu o rapiditate greu de urmărit sau de înțeles. Pot cădea în tristeți aproape depresive, îngrijorătoare și nesănătoase.

Sunt impulsivi, nechibzuiți și destul de răzbunători. Dacă le-ai greșit cumva, fie și din greșeală, cu siguranță nu vei scăpa netaxat.

Sunt leneși și greu de urnit, au obiceiul de a renunța rapid la anumite lucruri/persoane/activități dacă se panichează și au senzația că nu vor face față.
Sunt timizi, răzgâiați asemenea unui copil imatur și ți-e extrem de greu să comunici cu ei ca și cu un adult responsabil când îi prinzi într-o asemenea fază.

Când se enervează – cel mai adesea nemotivat – reacționează isteric și sunt greu de liniștit, nu lasă de la ei și îți scot ochii pentru te miri ce.

Sunt extrem de încăpățânați, insistenți și capricioși. Cu toate că îți lasă impresia că țin cont de părerea ta, nici nu se pune problema de așa ceva. Sfaturile tale nu vor fi luate în seamă de un Rac, oricât de bune ar fi. Tot ce vrea el va face, într-un final.

Din cauza emotivității lor duse la extrem sunt și niște șantajiști emoționali extrem de versați.