Ioana Cuzino

Trei zodii materialiste! Nu vor dragoste de la tine şi sunt mereu pe interes

Cel puțin măcar o dată, viața ne scoate în cale oameni carora nu le pasă de sentimente și pentru care tot ce contează este partea materială. Ei nu vor dori niciodată să fie fericiți cu ajutorul dragostei, ci mai degrabă cu ajutorul banilor.

Astrele vorbesc despre trei nativi ai zodiacului că sunt extrem de materialiști și că nu se vor mulțumi niciodată cu dragostea, ci doar cu banii!

Cele trei zodii materialiste ale zodiacului sunt: Berbec, Gemeni și Leu. Acestea nu vor ține cont niciodată de valorile unui om, nu vor pune accent niciodată pe dragostea pe care poți să le-o oferi! Mai mult, vor fugi de ea unde vor vedea cu ochii, cât mai departem și vor căuta ceea ce îi face cu adevărat fericiți: banii!

Și, pentru că nu le pasă de sentimente, acești nativi materialiști te vor răni ori de câte ori au ocazia, căci nimic nu contează mai mult pentru ei decât să aibă portofelul plin!

Dacă i-ai întâlnit, ferește-te de ei și caută să ții lângă tine persoane care te apreciază pentru toată dragostea pe care le-o poți oferi!

De asemenea,uite-i si pe cei carora nu le este sortit să fie împreună. Nativii care îşi spun „adio” în luna august

Luna august nu vine deloc cu veşti bune pentru aceşti nativi. Chiar dacă unii dintre ei speră să-şi fi găsit marea dragoste lucrurile nu stau deloc aşa, iar atunci când le va fi lumea mai dragă partenerul le va spune adio.

În continuare vă prezentăm cele trei zodii care se vor despărţi de partener în luna august.

Rac

Horoscopul dragostei în luna august nu arată deloc bine pentru aceşti nativi. Astrele nu le sunt favorabile, iar partenerul le va spune adio. Chiar dacă relaţia voastră a început să se răcească de ceva timp, voi tot speraţi ca lucrurile să revină pe drumul cel bun. Partenerul nu este de aceeaşi părere cu voi şi preferă să vă spună adio. Nu fiţi trişti. Nimic nu este întâmplător, iar ceva mai bun este sortit pentru voi.

Balanţă

Vestea mai gravă pentru aceşti nativi în luna august este că despărţirea vine după o relaţie de ani buni. O a treia persoană apare în viaţa voastră, iar cel mai bine pentru voi este să o luaţi pe drumuri separate. Chiar dacă nu este deloc uşor, gândeşte-te că rana se va cicatriza, iar peste ceva timp te vei felicita pentru decizia luată.

Peşti

Relaţia voastră merge perfect şi nimic nu pare că o să o strice vreodată. Ei bine, partenerul vostru joacă un rol atât de bun încât tu ai trăit în minciună în toată această perioadă, iar în luna august îţi dai seama de acest lucru. Un semn, care pare mic, dar plin de semnificaţie, va da de gol faptul că el a călcat strâmb, iar relaţia voastră se va încheia acolo. Chiar dacă te va ruga să-l ierţi, nu vei face asta, iar dragostea ta îşi va găsi sufletul pereche într-o persoană care chiar va merita sentimentele tale.