Ioana Cuzino

Cele 3 zodii care vor avea o toamna neagra. Vor suferi cumplit

Astrele nu se aliniaza perfect pentru fiecare in parte, motiv pentru care unii dintre noi vor avea mult de suferit in toamna anului 2018. Poate fi vorba despre pierderea locului de munca sau chiar a cuiva drag.

Taur

2018 are toate sansele sa se transforme in cel mai sumbru an din viata ta. Si trebuie sa fii pregatita sufleteste pentru asta asa incat vestile proaste sa nu te ia prin surprindere.

O boala, fie ca e vorba despre tine sau despre cineva din familie, iti da viata peste cap.

E multa durere la mijloc, iar tristetea provocata o vei depasi cu greu. Trebuie sa fii tare pentru a putea face fata tuturor necazurilor. Abia finalul de an aduce liniste si un strop de fericire.

Pana pe 07 Noiembrie, Uranus va tranzita Semnul tau solar, dinamizandu-ti personalitatea, felul de a fi si felul in care te raportezi la ceilalti si la evenimentele cotidiene. Atributele tale caracteristice, calmul, rabdarea, perseverenta, discretia vor fi rascolite, inlaturate pe alocuri, iesind la iveala o fateta personala cu totul noua. Controleaza-ti starile si reactiile, deoarece poti strica relatii si situatii bune.

Sanatatea ramane in continuare vulnerabila, deci e bine sa fii prudent si atent la semnalele corpului tau. Odihneste-te constient, adopta o dieta potrivita si tine legatura cu diversi specialisti in sanatate.

Foarte animat este segmentul socio-profesional, evidentiindu-se conflictele deschise la locul de munca, mai ales cu femeile. Ia aminte la tot ce se petrece in sfera profesionala, pentru ca se desfasoara premisele a ceea ce va urma in anii urmatori.

Financiar, pentru Tauri nu sunt tranzite semnificative, totusi, banii lor vin mai usor din parteneriate/colaborari si in urma curajului de a-si urma ideile, oricat de indraznete ar fi. Profesional, insa, vor avea de facut ajustari serioase si isi vor da seama ca au acceptat cam mult sa se complaca in situatii neonorabile, asa ca e necesar sa schimbe radical niste aspecte in acest sens.

Scorpion

Pierzi bani, poate fi vorba despre o diminuare a salariului care iti creeaza frustrari sau chiar despre pierderea locului de munca, lucru care te demoralizeaza puternic.

Ai parte si de o dezamagire puternica in dragoste. Persoana pe care o iubesti si pe care ti-ai dorit-o mereu langa tine devine rece si se distanteaza, lasandu-te singura si trista.

Profita de energia jupiteriana si de tumultul din preajma ta pentru a-ti trasa noi planuri de viata personala si profesionala. Stabileste-ti obiective clare pe termen lung si organizeaza-ti resursele, astel incat sa te ocupi rezonabil de toate.

Efectele eclipselor din acest an, ce se formeaza pe Semnele zodiacale Leu, Varsator si Rac iti influenteaza subtil, dar suficient de puternic incat sa observi rapid schimbari in segmentul socio-profesional, in segmentul familial, in relatiile cu strainatatea.

Dialogurile si situatiile dintre tine si persoanele din anturajul profesional sunt importante pe termen lung, deci fii prudent si selecteaza numai ce iti este de folos. Exista riscul sa te implici in actiuni nepotrivite tie, dar spre folosul altora.

Uranus se muta temporar in Semnul Taurului, exemplificandu-ti chestiuni parteneriale ce trebuie inlaturate sau revigorate. Surprize de proportii in plan partenerial, dar si in relatiile cu partenerul de viata si cu cei de afaceri.

Sanatatea se mentine vulnerabila deci fii vigilent pe tot parcursul anului.

Berbec

Neintelegerile apar tot mai des in relatia pe care o ai, certurile si jignirile fiind cele care te determina sa iei o decizie grea, dar necesara. Situatia in sine iti va crea o serie de frustrari, iar schimbarea va fi greu de acceptat. Vei avea multe momente de deruta, in care nu vei sti incotro sa o apuci. Vei fi destabilizata complet, iar dincolo de asta vor aparea si probleme cu banii, lucru care va apasa si mai mult asupra starii tale generale.