Ioana Cuzino

Cei mai buni soti din zodiac

Unele zodii sunt de casa, in timp ce altele refuza sa-si ia angajamentul. Tu de care parte a baricadei te afli? Verifica aici!

Acestia sunt cei mai buni soti ai zodiacului, in ordine inversa.

12. Sagetator
Sagetatorul este asociat cu infidelitatea, gratie spiritului sau aventuros. Sagetatorului ii place aventura, ii place sa calatoreasca, sa citeasca si sa fie liber. Sagetatorii nu sunt soti dezastruosi pentru ca sunt oameni rai. Ci mai degraba, se hotarasc mai greu sa-si asume responsabilitati si sa isi ia angajamente.

11. Varsator
Varsatorii sunt persoane hotarate si ambitioase, ceea ce ii face parteneri mai dificili. Petrec foarte mult timp dedicandu-se muncii lor. Se simt foarte bine in casnicii cu parteneri la fel de ambitiosi ca si ei.

10. Taur
Taurul este foarte incapatanat. Fie se face ca el, fie renunta. In plus, are standarde foarte ridicate si cu greu accepta pe cineva care nu face fata rigorilor sale. Altfel, taurii sunt soti iubitori si loiali.

9. Leu
Leii sunt persoane iubitoare si dragastoase, gata oricand sa-si arate sentimentele. Insa, ca sa ajungi la inima lor trebuie sa treci o multime de teste. Cateodata devin agresivi si greu de multumit. Nu e usor sa le fii alaturi.

8. Berbec
Relatia cu un Berbec este excelenta. Dar pana ajungi la excelenta ai mult de tras. Berbecul este foarte incapatanat, vrea sa preia conducerea, sa isi impuna punctul de vedere.

7. Fecioara
Barbatii Fecioara sunt soti foarte buni, insa pana ajungi sa le indepartezi “straturile” ca sa ajungi la sufletul lor trece multa vreme. Sunt soti amuzanti, iubitori, de casa. Dar pot deveni si paranoici, obsesivi. Gandesc un lucru de o suta de mii de ori.

6. Capricorn
Capricornii sunt excelenti parteneri pentru relatii pe termen lung. Sunt puternici, cooperanti, devotati si depun efort pentru sustinerea relatiei. Sunt persoane pe care te poti baza atat din punct de vedere mental, cat si emotional. Barbatul Capricorn va fi vocea ratiunii tale, cel mai mare sustinator si umarul pe care sa plangi la nevoie. Te va asculta, chiar daca nu este de acord cu ce spui.

5. Pesti
Pestii sunt soti excelenti, mai ales daca iti plac tipii emotionali. Sunt persoane rezonabile, nu pun presiune pe partener. Devin insa obsedati atunci cand se indragostesc, dar nu sunt genul care sa te sufoce. Au si momente in care traiesc in lumea lor.

4. Gemeni
Desi sunt persoane foarte sociabile, Gemenii sunt soti fideli. Isi respecta angajamentele, sunt foarte mandri de sotiile lor. Au nevoie de partenere care sa fie cu picioarele pe pamant. Sunt ei destul de visatori si trebuie sa fie cineva ancorat in realitate.

3. Scorpion
Probabil ca te intrebi ce cauta un Scorpion in topul celor mai buni soti ai zodiacului. N-ar trebui sa te mire. Desi pot deveni extrem de gelosi, sotii Scorpion sunt foarte loiali, protectori, generosi. Sunt amanti si cei mai buni prieteni. Te apara in fata oricui indrazneste sa spuna ceva rau despre tine.

2. Balanta
Balantele iubesc sa iubeasca. Desi nu sunt foarte hotarati, atunci cand si-au ales partenerul raman fideli pe viata. Aduc fericire si echilibru in relatie, isi inspira partenera. Balantele sunt parinti excelenti, rezonabili, care isi sustin si incurajeaza copiii.

1. Rac
Cei mai buni soti ai zodiacului sunt Racii. Nu se feresc sa-si ia angajamentul, sunt loiali si onesti. Sunt pregatiti oricand pentru o viata in doi pana la adanci batraneti. Sunt puternici, dar si sensibili si iubitori. Vor fi si certuri, dar majoritatea pe teme stupide ca, de exemplu, cine duce gunoiul.