Ioana Cuzino

Vesti proaste pentru aceste zodii! Vor spune „adio” iubirii de-o viata

Dragostea este analizata de maestrii horoscopului. In acest context, astrologii prevad o vara plina de tensiuni la capitolul dragoste pentru anumite zodii. Despartirile sunt acu atat mai dureroase, cu cat relatiile sunt mai lungi. Sunt nativi care spun ”adio„ iubirii de-o viata!

Sagetator si Capricorn
Persoanele nascute in aceste zodii, care formeaza momentan un cuplu, au toate sansele sa puna punct relatiei pana la toamna. Lucrurile incep sa se precipite din ce in ce mai mult in relatia lor. Sagetatorii viseaza cu ochii deschisi la vacante indepartate, pe cand Capricornii vor ceva mai multa stabilitate si sunt legati de munca. Vor sa se afirme la serviciu si nu au timp de pierdut in vacante carora nu le inteleg prea mult rostul. Sagetatorii isi vor da seama ca nu mai au multa rabdare cu partenerii lor si vor cauta pe cineva care sa le impartaseasca mai mult dorintele.

Leu si Sagetator
La prima vedere pare un cuplu indestructibil, insa lucrurile nu sunt deloc roz nici in relatia lor. Leii au pretentii uriase de la partenerii lor, iar nativii Sagetatori simt ca nu mai fac fata acestor cerinte. Relatia va incepe sa scartaie din ce in ce mai mult si se va destrama totul.

Fecioara si Pesti
Cei doi pot face o multime de compromisuri atunci cand vor, insa in aceasta vara lucrurile nu mai stau la fel pentru ei. Cei doi nativi comunica din ce in ce mai greu. Daca nativul zodiei Fecioara vrea anumite lucruri de la partener, nativul Pesti nu este de aceeasi parere. Discutiile dintre ei vor fi din ce in ce mai complicate si vor spune ”adio„ iubirii de-o viata.

Zodia in care se nasc cele mai bune femei

Femeia frumoasă bucură ochii, femeia înțeleaptă – mintea, iar femeia adevărată – sufletul. Dintre toate reprezentantele din zodiac, una singură îndeplinește toate aceste trei condiții. Este vorba despre nativa din Scorpion, zodia în care se nasc cele mai bune femei.

Femeia Scorpion este cea mai provocatoare și misterioasă femeie din zodiac. Este profundă, exotică, magnetică, însă și capricioasă. În funcție de starea de spirit poate fi impulsivă sau foarte calmă. Este o femeie inteligentă, interesată să se autodepășească, nu se conformează regulilor, este pasionată de cunoaștere și esoterism. Este îndrăzneață și este cea mai feminină zodie, inspiră cel mai mult sex-appeal dintre toate reprezentantele Horoscopului.

O femeie născută în Scorpion nu trebuie tratată niciodată cu mănuși. Este o fire directă, așa că se așteaptă să aibă de-a face cu același tip de comportament. Îi place să pună punctul pe ”i”, nu lasă niciodată o problemă nerezolvată, nu se simte confortabil în zonele gri.

Orice trebuie să aibă un început și un sfârșit și este foarte tranșantă pentru că nu îi place ca lucrurile să rămână neclarificate în viața ei. Detestă să trăiască în nesiguranță și asta pentru că ea întotdeauna este foarte încrezătoare în forțele proprii. Este o femeie independentă, puternică, plină de resurse, muncitoare și dispusă să facă sacrificii pentru a reuși.

În dragoste, femeia Scorpion este cea mai seducătoare. Știe când să fie femeie și când să se poarte ca o adolescentă răsfățată. Poate intra în pielea multor ”personaje”, astfel încât partenerul ei să nu se sature niciodată de ea. Îl intrigă pe măsură ce ajunge să o cunoască, este o fire dinamică, explozivă, mai ales în pat.

Nu degeaba mai este supranumită și ”Zeița intimitatii”. Este totodată implicată, atașată, loială și iubitoare, dacă a găsit partenerul alături de care vrea să trăiască pentru tot restul vieții.

Pentru reprezentantele acestui semn astral, familia este sacră. Îi va apăra pe ai ei cu toate armele, va ataca dacă va simți că o persoană dragă este încolțită. Până să ajungă să fie lângă un bărbat, femeia Scorpion îl va supune foarte multor teste, astfel încât să fie sigură că este partenerul de care are nevoie.

Are tot timpul o energie tânără, este plină de viață și este o persoană plină de resurse. De aceea soțul ei va avea un umăr puternic pe care să se sprijine. Dar nu să se plângă. Pentru că bărbatul de lângă femeia Scorpion va fi un bărbat puternic, dar foarte empatic și tolerant.

Nativele din Scorpion sunt posesive și le place să domine, însă folosesc aceste două ”defecte” în avantajul relației. Iar cel de lângă ele nici nu va simți dacă este verificat sau dacă femeia Scorpion își manifestă gelozia.